onsdag 17. november 2010

Årets Urørt 2011 del 1

For dere som ikke følger med; disse låtene er gått til Urørtfinalen 2011:






De neste som kjemper om en finaleplass er:
 
 








Bilder lånt herfra.


Stem, stem, stem HER.

Finalen er 21. januar 2011, og vinneren vil motta 25 000,- kr og en plass på scenen på by:Larm og Norwegian Wood. Personlig synes jeg 25 000,- er et fillebeløp, men man kan jo kjøpe en gitar. Kanskje en bukse i tillegg. Alt blir stusselig i forhold til en a-Ha-million, men men. ALLE MONNER DRAR! Vinneren får uansett en stor mulighet til å nå nye fans, og det kan man vel ikke sette en pris på ;)

Jeg gleder meg, og heier på Forza!

I fjor var vinneren The Pink Robots. Andre vinnere har vært Ida Maria, Sissy Wish, Side Brok,  Heroes and Zeros, Pony the Pirate og Matias Tellez.


Sjekk ut alle låtene :)



Beslektede innlegg:
Favoritter fra Urørt
Ukas Urørt - så langt
Minner fra by:Larm 2010

2 kommentarer:

  1. Hei FJ, dette var kult!

    Enig i at 25.000 er et fillebeløp, men det er ikke sikkert det blir det samme beløpet i år - hvem vet..

    Uansett er det vel publisiteten artistene får som teller mest her. Masse radiospilling og eksponering på NRK.no og P3.no, i tillegg til alle papiravisene, både lokale og nasjonale. Dessuten fikk vel også vinnerne spilling på Hove i fjor?

    Alle artistene i finalen får massiv eksponering, ikke bare vinneren. Faktisk har mange av de andre finalistene også gjort det veldig bra i etterkant, f.eks John Olav Nilsen & Gjengen, Kvelertak, Lars Vaular, Superfamily, 120 Days og DonkeyBoy, uten at vi kan påstå at Urørt ene og alene er grunnen til suksessen dems. Men det hjalp nok sikkert litt :-)

    Vi gleder oss til årets finale!

    mvh Lars

    SvarSlett
  2. Hvem vet... :) Gleder meg stort til årets finale! Urørt er genialt og flinke til å pushe artister frem, ved f.eks radiospilling.

    Elsker å surfe Urørt å høre på artistene. Elsker å høre potensialet. Elsker Urørt. Punktum :)

    SvarSlett