søndag 5. desember 2010

Rumble in Rhodos

Rumble in Rhodos
Oslo: Garage
03.12.2010, 23:30

Hør dem på:
Urørt 
MySpace
Rumble in Rhodos har fått spillelisting i det siste med låten Flavoured Envy, og hadde stinn brakke på Garage sist fredag. 
Bildet er lånt herfra.

Live er de et utrolig energisk band! Vokalisten er en slags Keane-figur med ADHD. Which I like :) Problemet mitt er at vokalen også er såpass barnelig, og hemmer stemmen særlig i de lysteste partiene. Noen tenkte jeg at dette er med på å gjøre vokalinjene litt kjedelige. Jeg tenkte at det er bedre å bruke den lyse barnestemmen som et virkemiddel, og ikke et frontparti. MEN, det er nok en gang "litt av greia", og smaken er som baken!

Jeg synes også at Rumble in Rhodos var udynamiske på fredag- det var alltid full balle på alle instrumentene, selvom de kollektivt prøver seg på dynamikk. For min del hadde det vært mer interessant dersom de holdt tilbake, men allikevel beholdt instensiteten, og hadde en klarere plan for hva som skulle være i fokus når.

Der var kritikken ferdig. Sånn bortsett fra den; Rumble in Rhodos er dritfett og kommer bare til å bli bedre og bedre. De har en særegen hardcorestil som mange kan misunne dem! Konserten var ren ginseng. Yeah! 


Bildet er lånt herfra.

2 kommentarer:

  1. Har vært hekta siden første EP! Rett og slett et fantastisk band.

    SvarSlett
  2. Jepp! Blir veldig spennende å se hva som skjer fremover :)

    SvarSlett