mandag 26. april 2010

SASkefast!

Herlighet, jeg kommer aldri til å få sett Jarle Bernhoft live!!

Vi fulgte nøye med flytrafikken på torsdag, og Macen min ble til en slags nyhetssentral med nyheter fra SAS, Avinor, DB, yr ++. Det så ganske drit ut hele formiddagen, så vi bestemte oss for å hoppe i bilen dersom ingenting forandret seg. Hvis vi kjørte halv tre, hadde vi akkurat rukket Jarle Bernhoft-konserten, og vi hadde fått refundert pengene dersom flyet ikke gikk.

Men så lettet asken, og alt så ut til å gå rett vei på ettermiddagen. SAS planla "å fly bortimot et fullt trafikkprogram torsdag 22. april", og vi tenkte at det var bare dumt å ta bilen. Jæ. På vei til flyplassen satt jeg med mobilen og sjekket de samme nettsidene hele tiden, og alt så bra ut. På flyplassen så alt bra ut også, og flyet var i rute. Flyet skulle gå 20:15, og det var egentlig ikke før 20:00 at vi skjønte at noe var fucked. Boardingen burde ha begynt, men alt sto stille og ingen mannskap var i nærheten. På infotavla sto det "new info 21:00".

Vi var ved godt mot, og tenkte at dersom flyet gikk 21:00, og vi rånte inn mot Bergen sentrum, ville vi rekke det akkurat. AKK NEI!!!

Dama ved innsjekkinsskranken sa at Flesland var stengt, men jeg sto med mobilen i hånda og leste at det ikke stemte. Dessuten gikk fløy Norwegian til Bergen bare noen minutter før. Problemet lå altså hos SAS, som ikke hadde fått godkjent rutinene sine for rengjøring etc etter å ha flydd i områder med lav askekonsentrasjon. SÅÅÅÅÅÅÅÅ, vi måtte sove på hotell og misse konserten :( I tillegg var det Landsmøte for Frp der, og vi hadde ikke vann på rommet. Dvs, ikke vann i vasken eller do. Da var det fint at vi spiste den mektigste pizzaen ever på Gardermoen, og at vi følte vi måtte bruke matbongen vi fikk på hotellet.

Herregud! Jeg tror satan lever!

Dagen etterpå dro vi heldigvis på flyplassen litt tidligere, og en veldig hyggelig dame fikk oss inn på et tidlig fly. Vi fikk også booket om hjemturen, sånn at vi kunne være i Bergen lengre, og det kostet selvfølgelig ingenting. Vi fikk også brukt togbillettene fra flyplassen og hjem, selvom vi kom syv timer senere.

Konklusjonen er derfor at det er onde krefter som ikke vil at jeg skal se Jarle Bernhoft. Da ville tydeligvis hele universet implodere!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar