lørdag 1. mai 2010

Festivaltips 1: Hår

Tørrshampoo!? Ja, faktisk. Man får ikke alltid dusjet hver dag, og håret blir fett og ekkelt. Da funker denne, FAKTISK! Til tross for at den ser høyst tvilsomt ut. Du må riste skikkelig godt, spraye ganske mye i håret og gre gjennom til slutt hvis du skal få et godt resultat. Den lukter svakt. Lukter kanskje en anelse bestemor? Nei, "roser" er det! ;) Men lukten går fort ut, og håret ditt ser ihvertfall fresht ut, selvom du ikke er det. Det finnes mange former for tørrshampoo, men den på bildet er kjøpt på Lindex til ca. 50 kr.



Om du skal være så heldig å ha strålende sommervær på festivalen, er solfaktor for håret et must! Solfaktor i trynet og ellers på kroppen er selvsagt, men det er fort å glemme håret og hodebunnen. Du blir fort brent i hue, og håret blir tørt og bleika om du ikke beskytter dét også. Solfaktorsprayer finnes hos alle frisører, men hvis du ikke gidder å bruke mer enn en hundrings på det, tror jeg denne Define-sprayen kostet rundt 70 kr.




Det siste alternativet er jo å unngå problemstillingen "HÅR!!" i det hele tatt, og hvis det er drøye tilstander på solfronten er det faktisk best å ta på seg en form for hodeplagg. Tro meg, du vil ikke ha solstikk i tillegg til fyllesyke!

Eventuelt:

Eller:

Eller for de kuleste av oss:

2 kommentarer:

  1. Hahaha, I love it! Tørrsjampoavsnittet er digg :)

    SvarSlett
  2. Hehe :) Du må prøve det ass... Føles feil! Men det funker :) Nå har det kommet en "sommerutgave" også! Lurer på åssen den lukter? "Kokos"?

    SvarSlett